Млад и мускулест фитнес инструктор е зарязала Анита Димитрова заради 48-годишния комик

...
Млад и мускулест фитнес инструктор е зарязала Анита Димитрова заради 48-годишния комик
Коментари Харесай

Анита заряза мускулест красавец заради Рачков

 Млад и мускулест фитнес инструктор е зарязала Анита Димитрова заради 48-годишния комедиант Димитър Рачков, написа Show.bg

Преди да срещне артиста, Анита била бясно влюбена русокосия красавец, който на всичкото от горната страна разполагал със солидна банкова сметка. Името му към този момент остава мистерия, само че не и возилото, с което движи из родния град на плеймейтката Хасково.

Мачото кара Мерцедес S класа за близо 100 000 лв.. В Хасково е много известен и мечтан ерген и всички златотърсачки не можели да се начудят на Анита за какво го е зарязала заради  " чичката Рачков “.

Връзката на Димитрова с фитнес инструктора била много сериозна. Разделили се преди година и половина, а съгласно осведомени той е бил първият й мъж.

Всъщност това не трябва да ни учудва – въпреки всичко единствено допреди 3 години Анита е била ученичка. 22-годишната хубавица сега е студентка Университета за национално и международно стопанство, където сътрудниците й не стопират да я ухажват. Тя обаче била вярна на Рачков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР